Hjem Gæst på Strynø Strynø Havn
Strynø Havn

basinStrynø Havn byder gæster velkommen!

Den gamle havn på Strynø var faldefærdig og pladsen var trang, så ihærdige ildsjæle på øen gik i gang med at skaffe midler til en ny. Det lykkedes dem at tilvejebringe det nødvendige og især takket være en større donation fra A.P. Møller Fonden, kunne den nye havn indvies i sommeren 2009.

Den nye havn, som er næsten dobbelt så stor som den gamle, er en rigtig havn, hvor man kan lægge til kaj; men der er også broer med pælepladser. Det lykkes som regel gæstesejlere, at finde en plads ved bolværket eller broerne.

I den nye servicebygning er der gratis adgang til bad og toilet, og der er køkken med vaske og kogeplader. Her findes også automat til betaling af havnepenge, og vil du gerne vide hvordan vinden blæser og hvor meget, så kan du aflæse vindmåleren her. Udvendig på bygningen er der opslag med masser af nyttige oplysninger.

Det nye slæbested stilles gratis til rådighed.

Der er containere til affald i containergården ved servicebygningen og i cykelskuret på brohovedet.

På brohovedet er den gamle ventesal blevet renoveret, og der er nu mulighed for at sætte sig ind i ly for den danske sommer, hvis den ikke arter sig som vi ønsker. Plancher på væggene fortæller om øen og havnens historie.

Havnekontoret kan kontaktes på tlf: (+45) 63 51 62 70

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign