Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

damhuset.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Om hjemmesiden
Om hjemmesiden

Hjemmesiden er finansieret af Strynø Beboerforening og offentliggjort Februar 2009. Redigering og opdatering er baseret på frivillig indsats og der er ingen fortjeneste på annoncering. Hjemmesiden er en informationsportal, som har som formål at opfylde Beboerforeningens formålsparagraf, og at samle alle øens beboere og tjene deres interesser.

Bemærk: Ophavsretten til fotografierne på denne hjemmeside tilhører fotograferne og må ikke kopieres uden deres samtykke.

Redaktionen af Strynøs hjemmeside består af:

Kirsten Poulsen: Øens foreninger og erhvervsliv.
Rie Aagaard: Boligmarkedet samt artikler.
Paul Clay: Foto og ideer.
Arne Ramhøj: Opbygning og vedligeholdelse, artikler og foto.

Redaktionens mailadresse er Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Korte henvendelser kan indsendes her ...

Vi udgør alle en samlet selvstændig uafhængig redaktion, som jævnligt tager stilling til indsendt materiale og hjemmesidens indhold. Stof af ikke-redaktionel karakter såsom aktivitetskalender, ajourføres løbende.

Da vi ønsker at Strynø har en dynamisk hjemmeside med en masse spændende indhold, vil vi opfordre alle til at indsende gode ideer og fotos.

Samtlige henvendelser skal udelukkende sendes til redaktionens adresse Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så vil der altid være et redaktionsmedlem, som læser dem. Du kan også lægge en kort besked til redaktionen her ...

Webredaktionen.

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign