Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

storrejse003.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Boligmarked Om Livstræet og dets aktiviteter
Om Livstræet og dets aktiviteter

Livstræet ” blev navnet på den nye Strynø-forening …”, således kunne man indledningsvis læse i ”Øboen” uge 9 1989. Nogle dage tidligere, helt præcist d. 16. februar 1989, var der afholdt stiftende generalforsamling i foreningen, 23 strynboer indmeldte sig samme aften.

Læs vedtægterne her....

Aktiviteter:
Ejendommen Møllevejen 3 er foreningens omdrejningspunkt. ”Livstræet” købte i 1989 Martin Larsens gård midt på Strynø, indrettede 3 indslusningslejligheder, med det formål at tiltrække flere til Strynø. I en artikel i Fyns Amts Avis d. 27. juni 1990 kunne man som indledning læse flg.: ”Prøv at bo på en ø! Lej en billig lejlighed med plads til børn og find ud af om ølivet er noget for dig”.
”Livstræet” ejer stadig ejendommen, pt. er to af lejlighederne udlejet til en lokal børnehave, mens den tredje fortsat fungerer som indslusningslejlighed, lejligheden er pt. udlejet.

Gennem årerne har ”Livstræet” til fulde levet op til sit formål. Foreningen har således været med til etableringen af ”Smakkecenteret”, opførsel af ældreboliger, fødselshjælper ved opstart af ungdomsklub, etableret legebase på sportspladsen, petanquebane ved Majtræspladsen, geocaching/gps-skattejagt rundt på Strynø og multibane på skolen. Ligeledes er der ydet økonomisk støtte til bosætningsgruppen, det frivillige brandkorps, øens eget blad ”Strønyt”, fastelavnsarrangementer, købt andele i købmandsforeningen samt ydet nuværende købmand et økonomisk lån. Sidst men absolut ikke mindst tog ”Livstræet” i 2007 initiativ til et idebank-møde, et initiativ som efter et omfattende arbejde resulterede i en Strynø-handlingsplan 2010-2015. ”Livstræet” varetager også en bestyrelsespost i ”Øhavets Smakke- og Naturcenter”.

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign