Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

sol1.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Aktivitetskalender Detaljer - Litteratufestival (hvis muligt)

Email Udskriv

Aktivitetskalender

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Litteratufestival (hvis muligt)
Dato:
18.06.2021 - 20.06.2021 
Kategori:
Foredrag

Beskrivelse

LITTERATUR MINDSKER AFSTANDEN, IGEN I ÅR:
Så ligger det fast, at Strynø Litterære Forening også i år samler forårssæsonens udskudte arrangementer under en decideret lille Litteratufestival, på en garanteret herlig forsommerdag udenfor i det strynsk-skønne grønne! ???? ???? ???? Så sæt stort kryds i kalenderen 18.-20. juni . Vi glæder os allerede!
FREDAG DEN 18.06. bliver mest for børn & barnlige sjæle, og tilegnet vor nu lokale LENE KAABERBØL, der vil fortælle om sit forfatterskab og præsentere filmatiseringerne af "Skammerens Datter" på Skolen. LØRDAG DEN 19.06. bliver der program hele eftermiddagen, forhåbentlig i Afholdshjemmets have, med forfatterne SOLVEJ BALLE, MARIA HELLEBERG og JESPER BUGGE KOLD; og for dem der stadig kan byder også SØNDAG DEN 20.06 på litteratur, af den mere erindrende slags. Alt akkompagneret af Mejeriets kagebord, billige bobler og fuglesang! ????
Mere præcist program følger snarest, på fællesmail mv. ????????????

PS. Billetter til hele eller dele af festivallen samt evt. følgende kagebord fra, og middag på Mejeriet skal reserveres i forvejen, da der bliver begrænset publikumsadgang (alt efter de til den tid gældende coronaregler). Men også dette bliver der informeret yderligere om, når vi  nærmer os....      

​Med alle bedste forårshilsner fra Inuk,


og Strynø Litterære Forening ????

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign