Hjem Aktiviteter Skolens 2. sal
Skolens 2. sal
bb

SKOLEN 2. SAL

llllllllllllllllllllllllllllllllll

Brugerrådsmøderne er stedet, hvor alle beslutninger vedr. 2. sals brug, indretning m.v. tages, dog er der indtil videre ikke blevet ændret på konceptet/idegrundlaget, hvilket vil sige flg.:

  • Lokalet kan ikke bookes.
  • Alle aktiviteter, der falder ind under den pågældende dags ”overskrift”, er velkomne og flere aktiviteter skal kunne foregå samtidig.
  • Alle aktiviteter skal dog noteres på lokalets aktivitetstavle til almen orientering.

Mandag: HYGGE- OG SPILLEDAG, afsat til diverse hyggeaktiviteter.

Tirsdag: MØDEDAG, afsat til møder i foreninger, arbejdsgrupper m.m.

Onsdag: KREATIVE DAG, afsat til diverse former for kreative sysler. Nørkleklubben mødes hver 2. onsdag.

Torsdag: DE UNGES AFTEN, afsat til de unge, bl.a. Ungdomsklubben.

  • Ugens øvrige dage har pt. ingen ”overskrifter”, afventer behovet.
  • Temaperioder med værksteder, udstillinger m.m. er også på tapetet.
  • Ingen fysiske aktiviteter i lokalet, henvises til salen/skal bookes.
  • Ved fællesspisninger i salen kan 2. sal benyttes som opholdsrum, hvis det ikke benyttes af andre. Husk! Børn under 18 år kræver 1 voksen i lokalet, ingen fysiske aktiviteter (stikbold, fangeleg osv.).
  • Læs i øvrigt retningslinjer for brug af lokalet (0psat på 2. sal).
  • Husk almindelig oprydning og SLUK LYSET, slukkes ikke automatisk.

BRUGERRÅDSMØDE:

  • Holdes ca. hver 2. måned. Behov for ekstra møder, kontakt Finn Jørgensen, Nørrevej 5, 22861619, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. - Indkaldelse med rimelig varsel.

Se Google kalenderen for hele Strynø vedrørende skolens lokalerNørkleaftener / Vikingaftener

NØRKLE AFTEN- er stadig hver anden onsdag på skolens 2 sal kl 19 i ulige uger. Dvs. d. 1.2. – 15.2. og 1.3. Vi nørkler, hjælper hinanden og hygger os, med det vi nu hver især er i gang med fx strikning, hæklerier, syning og spinding af garn mm.

VIKING AFTEN er for alle interesserede i viking perioden. Vi mødes og snakker om den historiske periode, imens vi fremstiller tøj og udstyr så autentisk som muligt. Vikingerne var kendt for at de var dygtige sejler og håndværkere, så der er mange interessante ting at tage fat i. Måske er du specielt interesseret i plantefarvning, våbenfremstilling, garvning af skind, klædedragten, skindsyning el viking kosten- og uanset din viden el manglende erfaring indenfor området, så er alle velkommen. For sammen dygtiggør vi os indenfor området!

Tanken og ideen med en Viking gruppe på Strynø, er på sigt at deltage i Vikingmarkeder rundt i landet og når vi er klar til det, at vi måske selv kan afholde et viking marked på Smakkecenteret, med boder og salg af ; Møjd og Most,- Skind og Kød,- Gedeost, Honning og Krydderurter,- Plantefarvet garn og Pilekurve mm.

Viking gruppen mødes hver anden onsdag i ulige uger, på skolens 2 sal kl. 19,- dvs. d 1.2. – 15.2. og 1.3. Kontakt Thorild hvis du har yderlige spørgsmål.

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign