Kalenderen

Se hele kalenderen

Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

helenedec13_pc.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Ny Webredaktion
Ny Webredaktion

Redaktionsskifte på Strynøs hjemmeside.

Thorild og Ole har siden vores hjemmeside fik nyt udseende - og det er snart mange år siden - trofast redigeret Strynøs hjemmeside.

Det er nu blevet tiden, at de bliver afløst og får et velfortjent pust. Det er et stort arbejde at være ansvarlig for hjemmesiden alene, derfor har en ny redaktion på foreløbig fire medlemmer bredt arbejdet ud på flere hænder.

Den nye redaktion består af Kirsten Poulsen som webmaster. Kirsten varetager kontakten til øens foreninger. Den tekniske del af hjemmesidens opbygning og vedligeholdelse klares af Arne Ramhøj, Rie Aagaard og Paul står for opdatering af de faste sider.

Vi udgør alle en samlet redaktion, som jævnligt tager stilling til indsendt materiale og hjemmesidens indhold. Stof af ikke-redaktionel karakter såsom aktivitetskalender, ajourføres løbende.

Da vi ønsker at Strynø har en dynamisk hjemmeside med en masse spændende indhold, vil vi opfordre alle til at indsende gode ideer og fotos.

Samtlige henvendelser skal udelukkende sendes til redaktionens adresse Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så vil der altid være et redaktionsmedlem, som læser dem. Du kan også lægge en kort besked til redaktionen her ...

Beboerforeningen og den nye redaktion siger derfor Thorild og Ole Nørgaard tak for mange års godt arbejde.
At vi i det hele taget har en så flot hjemmeside er også deres fortjeneste.

Webredaktionen.

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign