Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

smakke2.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Boligmarked Kirkevej 22
Kirkevej 22
Strynø By

Kirkevej 22

Ejendommen er beliggende på 1.242 kvm. stor ugeneret grund i pittoteriske Strynø By. Ejendommen er med et nyere stråtag, bindingsværk og sprossevinduer. Det bebyggede areal, svarende til det registrerede boligareal, udgør 64 veldisponerede kvm. Derudover er loftsetagen delvist udnyttet med et større værelse. Til ejendommen hører endvidere stort terrasseanlæg samt udhus og atelier/havestue.
Huset indeholder i stueetagen, Entre med adgang til stue, køkken og badeværelse. Stuen er med parketgulve og brændeovn samt trappeopgang til 1. sal. Badeværelset er klinkebelagt, og har bruseniche samt vaskefaciliteter. Det hyggelige køkken har ligeledes klinker ligesom der forefindes brændeovn og alt i relevante hvidevarer. I stueetagen er der endvidere 2 regulære værelser, begge med trægulve. Hertil yderligere et viktualierum og et disponibelt rum, hvorfra der er udgang til haven.
1. salen er delvist udnyttet, og indeholder indbydende stort værelse med trægulv og åbent til kip. Den øvrige del af loftsrummet er uudnyttet, og der vil efter omstændighederne kunne etableres et yderligere værelse.. Klik her for mere...


Byggeår
Kontantpris
Boligareal Grundareal Udhus
1777
795.000 kr.

64 m2 1.242 m2 19 m2
Mæglerside Multibolig
Kontakt
Lorens 20 13 55 26, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
(retur til oversigt)
 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign