Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

damhuset.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Boligmarked Korsvejen 6
Korsvejen 6
Landejendom

Korsvejen 6

267 m2 stor villa med to hektar, der ligger lige ned til vandet.

Villaen kan inddeles i to afdelinger, hvor den ene halvdel har brug for mere istandsættelse. Derudover er der kommet to nye energibesparende varmepumper i 2018.

Indenfor byder den spændende villas ene ende på et nyere køkken-alrum med fliser, der har et landligt udtryk med lyst interiør, træbordplade og et Gorenje-gaskomfur. Her finder I også en hyggelig stue med brændeovn, et nyere badeværelse med gulvvarme, et praktisk bryggers og hele tre værelser. I den anden halvdel af huset har stuen en flot masseovn, der både varmer og kan bruges til at bage i. Derudover får I to værelser, et køkken, et badeværelse og to disponible rum. Generelt er der i hele huset et smukt lysindfald fra de mange karakteristiske vinduespartier.

På udearealerne finder I en kæmpe lade, der både er velegnet til maskiner eller til dyrehold. Ønsker I at være selvforsynende, er der også plads til det. På grunden vil I elske at gå rundt i naturen, mens fuglene synger. Om aftenen kan I nyde den vidunderlige solnedgang over vandet, der slår alt.

Kontakt LokalBolig Svendborg for at få en fremvisning.
Byggeår Kontantpris Udbetaling Boligareal Grundareal Diverse
1950 1.650.000 kr.
90.000 kr. 267 m2
21.010 m2
Kontakt LokalBolig Svendborg
(retur til oversigt)
 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign