Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

have.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Arkiv Strynøs spejdere toppede begge gange i år
Strynøs spejdere toppede begge gange i år
Fredag, 31 Maj 2019 21:38
Strynø Trop sikrede hele to førstepladser ved verdens største sæbekasseløb

Vejret var tungt og regnfuldt, da vi pakkede sæbekassebilerne ud i startområdet ved Farum Station; en lille let racer og en flot påfugl med udfoldelig hale. Men humøret var højt og forventningerne store efter sidste års 4. plads i løbet og 3. plads i konkurrencen om flotteste vogn. Der var blevet bygget, malet, syet og løbetrænet i månederne op til løbet, Oak City Rally, som er verdens største sæbekasseløb med op mod 300 deltagende vogne.

Kort før start klarede det dog op og solen tittede frem. Da vores biler var sendt afsted, skyndte de medfølgende voksne sig mod målområdet i skoven mellem Farum og Ganløse. Vi var klar over, at det skulle gå hurtigt, men at besætningen på den hurtige vogn ligefrem skulle stå og vente på os ved målstregen, havde vi ikke ventet. De havde tilbagelagt de 10 km på 50 minutter og 45 sekunder! For dem var der nu kun at vente og se, om det holdt til en podieplads. Godt en time senere trillede vores flotte påfugl i mål med to dansende påfugle foran og med sin strålende hale foldet ud til store klapsalver fra publikum og stolte forældre og ledere. Spændingen om placeringerne blev ekstra stor af, at vi måtte afsted før præmieoverrækkelsen.

Glæden var derfor stor, da vi på vej til Storebæltsbroen modtog beskeden om, at vi havde vundet hele to førstepladser; én i konkurrencen om hurtigste bil og én i kampen om flotteste! Der blev festet på færgen og hele vejen op ad Brovejen var der dytten, hujen og ”We are the champions” på anlægget, mens vi svingede vores tørklæder ud af vinduerne – sejrsceremoni må der til!

Tak for en fantastisk tur og STORT tillykke!
Tekst: Stine Østengaard, foto: Anne-Dorthe Gierløff og Stine Østengaard
 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign