Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

aegkogn2011b.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Arkiv Vores første år på Strynø
Vores første år på Strynø
Søndag, 20 Januar 2019 21:39

I sommeren 2018 flyttede vi ind på Sandvejen 3 i et usædvanligt hus på Strynø. Huset er et parcelhus fra 70’erne, som ligger på den sydlige del af øen “ude på landet”. Det første vi kunne mærke helt ind i sjælen var roen og naturen omkring os. Det var vidunderligt at nyde udsigten af hav, kornmarker, ubeskrivelige solopgange og solnedgange samt det rige fugleliv fra vores have. Vores venner og families nysgerrighed for, at se vores “lille perle” var stor, så vi nåede ikke at savne nogen, før de allerede havde været her og besøge os på øen.

Stemningen på øen afspejlede ferie og allerede I løbet af den første måneds tid, havde vi mødt de fleste af øens beboere. Nogle kom på visit i vores nye hjem, mens andre inviterede på kaffe. Til vores store glæde kunne vi mærke, at folk var meget imødekommende og havde stor interesse i at lære os at kende .På den måde føltes det meget naturligt og let for os, at blive en del af fællesskabet, og vi oplevede på alle måder, at vi var velkomne. Fra første dag blev Smilla opsøgt af sine nye legekammerater, som hun hurtigt lærte at kende.

At flytte til Strynø var mentalt krævende, som de fleste flytteprocesser jo er, men tidsmæssigt ganske ubesværet, da vi flyttede hertil i forbindelse med sommerferien. At have tid til at komme ordentligt på plads føltes fantastisk og det, at Sørens forældre også var flyttet til Øen et halvt år forinden, var med til at skabte tryghed og overskuelighed for os. Dog ventede hverdagen lige om hjørnet og i september 2018 begyndte Søren igen at studere og arbejde i København for Wizkids. I samme måned blev jeg officielt arbejdsløs og gik dermed på dagpenge, en situation som jeg bestemt ikke brød mig om. Det viste sig dog hurtigt, at der var masser af spændende jobs at søge, så jeg tillod mig at vente til det helt rigtige dukkede op.
........ Klik og læs hele artiklen her

(Tekst: Rikke Rasmussen)

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign